Zorg dat uw vakantie begint bij uw voordeur en boek een taxi naar een luchthaven. Geen gesjouw met uw koffer, geen gestress bij het parkeren van uw auto en geen onzekerheden van het openbaar vervoer.

Wij als Taxi Leerdam verzorgen tegen zeer aantrekkelijke tarieven vervoer naar en van een luchthaven zoals u dat wilt, geen combinatie met andere klanten maar een privetaxi voor u of uw gezin alleen.

Bij vertrek vanaf de luchthaven brengt onze chauffeur u bij de juiste ingang op de luchthaven en bij aankomst staat onze chauffeur keurig op u te wachten.

Bij uw terugvlucht houden wij u vluchtnummer in de gaten om er voor te zorgen dat u zo min mogelijk hoeft te wachten op de luchthaven. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor vervoer naar andere luchthavens in binnen- en buitenland.

Taxi Leerdam maakt gebruik van taxi’s geschikt voor 4, 6 en 8 personen.

Onderstaande prijzen hanteren wij voor de volgende luchthavens:

  • Schiphol Airport
  • Eindhoven Airport
  • Rotterdam Airport
Taxi Leerdam
max. 4 personen €130
max. 4 personen €145
max. 8 personen €165

Taxi Leerdam hanteert ook speciale prijzen in overeenstemming met de klant. Wilt u een lange rit maken of heeft u speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op dit kan via de website of per telefoon op 0345-795426. Wij spreken dan graag een vaste prijs met u af. Een prijs die altijd lager ligt dan het meter-tarief.